Variatie op Locatie: Vaartocht met Koninklijk Jacht Piet Hein

De Variatie op Locatie bijeenkomst speelde zich gisterenavond af aan boord van het Koninklijk Jacht Piet Hein. Onze leden en een aantal introducees gingen aan het eind van de middag aan boord van het motorjacht dat ooit als nationaal huwelijksgeschenk van het Nederlandse volk aan Prinses Juliana en Prins Bernhard was gegeven en dat nu door een stichting met de inspanningen van sponsoren en veel gepassioneerde vrijwilligers in oorspronkelijke staat blijft.

De vaartocht duurde enige uren en ging door de Rotterdamse havens die zich volop voorbereidden voor de Werledhavendagen die vandaag van start zijn gegaan. Behalve alle schepen en de bedrijvigheid in de haven was er ook aan boord veel te zien. Een kijkje in de koninklijke hutten, de prachtige door Sybold van Ravenstein ingerichte salon, het originele serviesgoed, etc.  De koninklijke charme is nog altijd aanwezig in de stijlvolle inrichting, de teakhouten afwerking en de mahoniehouten stuurhut.

Op het dek, in het gangboord, in de salon, met een hapje en een drankje was er alle gelegenheid om met elkaar bij te praten op een mooie zomeravond. Een uitstekende Variatie op Locatie in de Rotterdamse haven bij de ondergaande zon. Wat wil je nog meer?