Henno Jacques

Jacques is een bureau dat ontwerpt en adviseert op het gebied van grafische vormgeving, desktop publishing (dtp), webdesign en app-issues. Van brochure tot jaarverslag. En van complete huisstijl en website tot app-issues, geschikt voor een tablet of smartphone. Jacques is uw creatieve partner als het gaat om no-nonsense design. Een kleine flexibele partij die u van A tot Z begeleidt. Zodat u effectief met uw doelgroepen kunt communiceren. En omdat Jacques een uitgebreid netwerk van specialisten heeft kan het een compleet traject bieden. Inclusief communicatieadvies, fotografie, tekst, webdevelopment of dvd productie. En natuurlijk altijd zo duurzaam mogelijk.

Wat doet Jacques?
App issues en Augmented Reality
Boeken, brochures en folders.
Jaarverslagen, nieuwsbrieven en personeelsbladen.
Logo’s en huisstijlen.
Catalogi en jubileumboeken.
Websites.
Logo’s gesneden uit piepschuim.

Piepschuimlogo.nl
Piepschuimlogo.nl (onderdeel van Jacques bureau voor grafische vormgeving) is gespecialiseerd in het leveren van letters en logo’s in piepschuim.
Met een decoratie van piepschuim hebt u een ware blikvanger aan de wand. Dat kan een enkel woord zijn, een pakkende slogan, uw bedrijfsnaam of logo. Door het drie dimensionale karakter van een piepschuimdecoratie valt uw reclame-uiting zonder meer in alle omstandigheden op.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *