Marcel Kuster

‘Een beter binnenmilieu begint bij Chem-Dry©
Chem-Dry is een wereldwijd netwerk van tapijt- en meubelreinigingsbedrijven. Deze bedrijven hebben met elkaar gemeen dat zij werken met de door Chem-Dry ontwikkelde ‘koolzuurmethode’. In de afgelopen jaren heeft Chem-Dry zich ontwikkeld als dé standaard in tapijt- en meubelonderhoud.

Milieuvriendelijk
Bij Chem-Dry geloven wij in duurzaamheid en daarom bieden wij een groene oplossing voor tapijt- en meubelreiniging. Onze producten dragen het Green Label Certificate, maar daarbij stopt het niet. Zo maken wij gebruik van slechts éénvijfde van de hoeveelheid water tijdens ons reinigingsproces. Vergelijkt u dit eens met de stoomreinigers met buitensporige hoeveelheden water en chemicaliën.
In de regio Rijnmond, Drechtsteden, Albasserwaard, Vijfheerenlanden en Hoeksewaard is Chem-Dry Kuster & de Leur de tapijt- en meubelreinigingsspecialist.

Chem-Dry Kuster & de Leur nu ook voor luchtreinigers
Een beter binnenmilieu betekent voor ons een mooi en gezonde woon- en werkomgeving. Kuster & de Leur biedt u niet alleen schoon tapijt en schone meubelstoffen. Ook de lucht in huis zit vol schadelijke stoffen. Met toestellen zoals een luchtreiniger, luchtbevochtiger of luchtontvochtiger pak je de luchtvervuiling binnenshuis aan! Met een brede range van high end luchtreinigers op basis van ionisatie en/of ozon, elimineren wij ook de lucht van schadelijke stoffen, geurtjes, bacteriën, virussen en schimmels.

Kijk voor meer informatie op www.schoontapijt.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *